torsdag 11 februari 2010

Fortsättning på min armbåge då ..

Som sagt jag jobbade både min lördagstur .. rätt påtrillad av diverse värktabletter men tror jag skötte mej rätt bra ändå ..
Jobbade sedan söndagen på mitt "riktiga jobb" och skötte mej där oxå ..

Sen kom måndagen,då hade jag tid hos tanten på labbet beläget på Vårdcentralen i grannkommunen .. Trodde jag ja!

Efter vad jag förstått skulle jag bara in och tappas på LITE blod. Inte ens där fick jag rätt .. Först in till en läkare som hade ögen på både korsan och tvärsan .. Samme läkare ville jag skulle strippa av mej allt utom trosor och BH .. Han skulle på anmodan från rematologen känna igenom mina ldere . Okay,det kunde jag köpa iom att jag från begynnelsen sökt för just att mina leder gör ont och svullnar.

Hela tilldragelsen skulle väl blivit kanske lite mindre komisk om jag inte hela tiden funderat på vilket öga han tittade med .. eller om det kanske är en tillgång att vara såpass vindögd vid ett sådant tillfälle? Ja,jag menar iom att han såg överallt samtidigt borde det gå fortare .. Eller är jag ute och cyklar där tro??

Hursomhelst tyckte jag han tittade rätt konstigt på mej .. första tanken var en kinky läkare som tänder på en blek och lönnfet ärrad kvinna som har sett bättre dagar ..
Den tanken hängde med fram tills jag skulle ta på mej kläderna och råkade se mej själv i spegeln ..
Om någon i det skedet kunde ses som kinky torde det vara jag ..
Hela min rygg bar spår av trappan .. ända ner på rumpan hade jag långa blåmärken .. kan för ett otränat öga kanske liknas vid piskrapp av en käpp eller nåt .. kollade snabbt ner på mina knän .. jo då dom var streckade dom oxå!
Jag började garva och var tvungen att fråga vad han trodde .. Han erkände att han på tungan hade en frågeställning om jag ev hade en karl hemma som slår mej .. Där slant min tunga och jag fick fram ett svar mellan skrattsalvorna att .. Ingen karl kommer någonsin att slå mej om jag inte ber om det !

Som om inte detta var nog .. Han skickade mej in till labbet .. Jag som var helt säker på att det besöket var avbokat .. Icke sa Nicke! 6 rör tömmde dom mej på! När det var klart bad jag om en transfussion .. Men som vanligt är labb personalen i total avsaknad av medlidande .. Men jag fick i alla fall ett STORT plåster och några ord på vägen om hur sjåpig jag är.