torsdag 11 februari 2010

Dålig människa jag???

Jo lite kanske ..
Ja just det här med att uppdatera bloggen då .. för övrigt är jag en riktigt hyvens figur om jag får säja det själv ;-).

För ett par vecor sedan skottade jag som vanligt kattlådorna .. samtidigt höll hormondraken på att dö av hunger .. Stressad mamma går ut med soporna innehållande 2 svarta bajspåsar med kattlådeskottningsavfall och en ICA påse innehållande saker från kylskåpet som man egentligen ska prata vääldigt tyst om!

Det här var fredag kväll .. min första arbetsvecka på flra månader .. Lätt stressad ovanpå mina rosa moln iom drakens hunger gör hans humör till en ilsken drake. Utöver mitt nya jobb som jag redan skrivit om hade jag även fått mej 3 pass inom kommunen ( detta till föreståndarens förtret).

Okay .. jag vet att man inte kommer någonstans med bortförklaringar men det klingar rätt bra i mina öron så jag vidhåller att det är bakomvarande orsaker sopm gör att man gör sånt man egentligen inte borde göra!
Dvs går till soptunnan i slippers!!

Jag hann att stänga dörren bakom mej och ta första klivet till trappen .. sen barkade detbokstavligt talat utför. Under dom där microsekunderna som man inte har någon som helst kontakt med marken hinner man som bekant tänka en hel del ..
Mina tankar gick inte till att det här kommer att kännas!!

Nää,nä .. jag tänkte på mina kläder .. favvo brallor och tröja .. Vad jag hade i händerna osv.
Insåg att jag inte ville ha sill sedan -04 varken över eller under mej .. Inte heller det jag rensat kattlådorna från! Vad gör man??
I alla fall jag håller upp bägge händerna med påsar lika försiktigt som om det vore ett spädbarn .. Landar då av förklarliga skäl på armbågarna för att sedan göra ett par komiska metrar nerför hela trappen på rygg ..
Kunde varit en kul tur om det hade utspelat sej i pulkabacken ..

Väl nere svär jag och känner att en armbåge gör förbaskat ont. Kravlar mej upp för att sedan drutta ikull gen .. den här gången med mina sedan tidigare förstörda knän hårt tryckta mot nedersta trappsteget.
Upp igen .. kastar påsarna i soptunnan ..
Går sedan till bilen där jag vet det ligger en plastpåse.

Fyller påsen med snö ( smart drag! )kommer in och lägger påsen på diskbänken .. Placerar även armbågen däri!
Ja,skåpet ovanför diskbänken är fyllt till bredden med smärtstillande .. Jag tänkte inte för en sek på nåt annat än att jag skulle vara på jobbet kl 06.45 så jag tog en näve av både det ena och det andra ..

Ungen fick mat,kan berätta att med silvertejp kan man laga mat och samtidigt ha rmen i snö!
Lets dance avklarades nästan och det fortfarande med armen i snö. Sen skulle jag ha bort påsen och inser att jag inte har någon känsel/kan inte sträcka ut armen .. Skickar ett mess till min stallhyresvärd som utan att jag riktigt fattade fick med med mej till akuten.

Fiint .. akuten en fredags kväll ..
väl framme där började jag fundera på vad vi gjorde där! Hon hade fickan full med kondomer och pratade om nån invigning .. Invigning av vad?? Hon har för tusan 2 barn ..
Tja,fick ovanligt snabbt träffa en läkare (?) han var knappt torr bakom öronen .. Denne stackare fick min hälsningsfras levererad med orden .. Jag vill bara veta om jag kan jobba i morrn bitti .
Han tittade rätt konstigt på mej och insåg sedan att jag var patienten och att det var jag som slagit i armbågen ..
Från tidigare erfarentheter av mina burdusa närkontakter med marken vt jag att dom brukar vilja sticka mej .. Så jag tror i mitt påverkade tillstånd att så ska det bli även den här gången .. ICKE heller! Sticker du mej så har jag stuckit innan du har hunnit sticka mej!!

Han ville inte sticka utan bara röntga!
När det är konstaterat frågar han om jag vill /behöver ha nån smärtlindring .. Skulle inte tro det *L*!!
Tror stallhyresvärden skakade på huvudet inför det oxå!

Upp till röntgen .. armbågarna är en av få oröntgade delar på min kropp . Ja,eller var i alla fall.

Det var inga skelett skador men en rejäl jävla smäll .. ingen större känsel i lill och ringfingret .. Rätt svårt att skriva några längre stycken .Och jag kom till jobbet morronen därpå ..

To be continued!