tisdag 12 maj 2009

Dessa djur!

Mitt stående ordspråk brukar ju vara att ju fler män jag träffar desto mer älskar jag mina djur!!

I dag har jag funderat på om jag verkligen står upp till det! Nybäddad säng i morse typ 10 min efter jag lagt på överkastet infann sej en stor härlig grön gräs spya mitt på sängen. Naturligtvis blev det till att tvätta både överkast,påslakarn och täcken. Smällar man kan ta men kunde jag inte fått en natti dom i alla fall?

Hade äntligen fått iordning i vardagsrummet efter möbelbytet,inga stora förändringar men det var dock ändå rent och fint. Hade lagt på en nyren matta och kände mej rätt nöjd,då tar Gösta/Doris vägen uppför gardinen och ner i fönstret. Jag hojtar naturligtvis till varpå Gösta/Doris skvätter och lyckas slå ner en nyplanterad och vattnad blomma rätt på mattan. Givetvis blöt jord över hela mattan,ner i källaren igen!

Springer och letar febrilt efter en dräktig katt som jag inte sett till under hela dagen. Vill ju inte att kattungarna ska födas varsom helst .. Jag ropar och ropar men ingen katt. Till slut finner jag henne .. förstår varför mina rop inte har hörts. Hon har burrat ner sej i min tvättkorg,ja den med ren tvätt som skulle vikas och stoppas in under dagen .. Bara att ta en tur ner i källaren igen!

Öppnar dörren för att gå ut med soporna och Arne kommer in som skjuten ur en kanon! Hungrig tänker jag inte ett ont anande och fortsätter min promenad till soptunnan. Väl inne så inser jag snabbt att han hade varit på katternas Burger King ..( grannens tujja ) tydligen tog han drive in vägen. Dammsuger fågelfjädrar och skurar än en gång golvet,slapp i alla fall källaren.

Tog tidigt i morse upp köttfärs för att laga något gott åt mej och sonen. Vem boven är som snott påsen vet jag inte än,men det ger sej förmodligen när plasten kommer ut i morgon!

Ja,ibland undrar jag faktiskt om det inte vore enklare med en karl i alla fall?