onsdag 18 mars 2009

Dessa jädra politiker!!

Kan man skylla allt skit på Reinfeldt så har jag bara en sak att säja!
Reinfeldt släng dej i väggen!!

Jag blir så trött så beklämd över alla bonusar och fallskärmar som betalas ut till höger och vänster. Människor som slutar sitt jobb får ersättningar som kan ersätta ett flertal heltids anställda inom vård/omsorg/skola under ett år.

Gammla berövas sin livskvalitet på ålderns höst bara för att en jävla massa nissar håller varandra bakom ryggen .. Firma ruffel & båg härskar och styr det mesta runt oss vanliga dödliga! Läste någonstans om en parant kvinna som fått en vääldigt ansenlig summa som bonus och hennes kommentar till det hela var att hon hade räkningar och utgifter som alla andra.

Just alla andra,dvs sådana som mej som får vända på vartenda öre och som oftast står på - veckan innan lön .. Vi som sliter ut oss både psykiskt och fysiskt på våra arbeten får inte ett tack ens när vi går.

Det är ju sedan Reinfeldt började tyrannisera Sverige som medmännskligheten försvann .. Sparka på den som redan ligger torde vara hans privata slogan .. Tusan oxå,nu börjar det ryka ur öronen på mej och jag som strax ska sova!!

Det som gör mej ännu mera frustrerad är den svenska flatheten!!

Vi är många,väldigt många som hamnat i kläm .. Och inte en jävel protesterar öppet,vi borde för länge sedan gått ihop och gastat omval!!

Nä,spola ner sej i toaletten dvs emigrera till Norge .. Då kan man åka till Sverige och handla billigt och skratta åt dom dumma jävlarna som bara tar emot allsköns dumheter ...