onsdag 3 juni 2009

Grattis lillebror!! www.ghostofsweden.se

Vet att du inte läser här inne ..
Men just därför kan jag ägna dej några rader när du i dag träder in i gummorna och gubbarnas klubb!

Det är i dag brorsan som det äntligen blir legalt att springa ner till snabbköpet iförd dom där urtvättade mjukis brallorna.
Du slipper nu gå och spänna musklerna och dra in magen på stan,för det är ingen som förväntar sej sådant om en 40 åring .. Se dej runt och titta på dina "gammla vänner" .. Ingen nämd och ingen glömd :=)
Ge han du delade lägenhet med på -80 talet ett X-tra ögonkast ..

Dom flesta har gått in i parstadiet och skaffat barn ..
Men dom säjer att fin frukt mognar sent,det gäller säkert dej oxå. Några barn har du ju inte än och ingen som kan tänka föda dom heller. Men det är lungt!! Kvinnor kostar och tar tid,dom gnäller å tjötar dagarna i ända. Har du för mycket stålar så vet du vart jag bor ..så är den saken ur världen!
Gnäll å tjöt kan du få i massor,du vet vart våra föräldrar bor. Sugen på mycket gnäll? köp en större mängd kaloribomber och far till föräldra hemmet .. Pappa gnäller över att han inte får äta och mamma tjötar om att han inte ska äta! Simpelt my dear Watson. I just dom lägena inser man snabbt hur skönt singel livet är.

När det gäller barn .. ruskigt enkelt att lösa det oxå .. min son får du gärna och gladeligen engagera dej i ..
Han är snygg,lång och ståtlig .. enligt hörsägen likt dej och sin far. Tja,tur att man kan sin biologi där. Ja,jag syftar då på att du och hans far bodde ihop en gång i tiden.