måndag 16 november 2009

Disktrasor och toalettborstar

Tror dom flesta använder både disktrasa och sån där grön svamp i köket .. Något säjer mej att dom flesta uppdaterar disktrasan så fort den antigen ser lite mindre trevlig ut eller ger en doft man inte vill ha varken på händerna eller i köket.

Men hur är det med toaborsten?
Jag vet med mej själv att just den borsten är nåt som inte är kul!!
Efter att ha jobbat inom äldreomsorgens alla alternativ sedan -84 har jag sett några stycken .. På den tiden så tänkte jag inte så mycket .. men nu har jag tänkt till!

Disktrasan åker i soporna efter i snitt 2 veckor .. den gröna svampen åker nog efter en vecka .. den används ju till katt och hundskålarna ..
Diskborsten hänger nog med liite längre faktiskt .Jag använder den lite hårdare sorten som inte får "hm,hm ruffs" i toppen efter en vecka ..

Tandborstarna byts .. tja har med handen på hjärtat inte världens bästa koll där men varannan månad blir det med största säkerhet iom att sonen biter sej igenom tandborstningen.

Men toa borsten .. får nog erkänna att jag inte har nån större koll på den ..
Jo,jag har städat av i badrummet .. bytt tandborstar .. skurat både kattlåda .. golv och badkar och kom sedan till toaletten och sedan satte funderingarna igång .

Man torkar sej ju inte i rumpan med samma papper två gånger .. det är samma saker på pappret som det blir på borsten ( urk!! ) och borsten står brevid toaletten .. Nää,fy!!

Tror det blir en tur in på IKEA efter att ha besökt sonens skola .. Fyller en blå påse med toaborstar och renar mitt för stunden rätt äcklade samvete!